Mahu menang!

Best jugak kalau dapat menang kan? Ada produk sendiri? Takde…Saya suka label, baju anak2 yang saya buat semua taruh label…kenapa? Supaya nampak mcm barang beli padahal buat sendiri…ahahahaha…n merasa happy melihat label barang buatan kita dipakai oleh anak2…satu hari berangan juga mahu ada produk sendiri..tapi itu kite cerita lain kali lah ye!

mahu menang juga??? LIHAT DI SINI .. =)

Dari pihak penganjur :

Hadiah pulak, jeng..jeng..jeng.. setiap sorang akan dapat satu set label, jenis polycotton! size 2″ x 0.5″, bermakna korang akan dapat dalam 83 keping. so ada ke yang berminat nih???
Kalau ada, jangan risau ye, syarat-syarat simple je:
  1. Design untuk label (kata nak menang, nak suruh i print apa kalau takde design kan. hehe). tak kisah pun rupa apa, tulisan sahaja pun dah oke, asal korang gembira. Syarat-syarat untuk design label, seperti di bawah yerr:
    • size: 2″ x 0.5″
    • background colour: white @ soft colour
    • maximum 3 line (toksahlah buat karangan kat label tu yerr. =P)
  2. Buat la entri sikit kat blog korang, takyah nak puji, membebel apa pun, just tepek *paste* design korang untuk tatapan umum dengan link ke giveaway nih. =)
  3. Akhir sekali, tulis komen kat bawah dan bagi link korang jugak.
  4. Dah selesai..simple kan? part design jela leceh sikit kot…sorryyyy.

Anyway, this giveaway is open for all. Tarikh tutup: 25 Oktober 2010 dan pemenang InsyaAllah akan diumumkan 26 Oktober 2010 nanti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: